inpink logo


  NIN FESTIVE: Interpretim live nga Shkurte Gashi 02.01.2018

  HD
  9:20
  автор | дата 01.01.2018
  • 2262908
  • 3404
  • 531
  Проголосовало пользователей: 3935
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 09.01.2018
  Shkurta Gashi, Duli, Ymer Bajrami, Teuta Selimi, Ramadan Krasniqi - Dani, Linda Hakaj, Muhamet Sejdiu, Berat Shala dhe orkestra KRISTAL ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 29.07.2018
  Shkurte Gashi - live per Islam korriten (Tallava)
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 09.03.2018
  www.dtv-ks.com www.facebook.com/DasmaTVOfficial Tel:+ 377 44 90 20 20.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 05.06.2018
  IN Production - Shkurte Gashi me nje ze mjaft te bukur performanca live.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 09.01.2018
  www.facebook.com/firstchannel www.facebook.com/valamala.
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 11.01.2019
  Published: ZHURMA VIDEO MUSIC AWARD 2017 All rights reserved © ZICO Company https://www.facebook.com/ZicoCompanyOfficial Email: ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 07.07.2018
  Ju Lutem Sa Me Shum Subscribe ^_^
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 04.01.2016
  https://www.facebook.com/pages/1-Kafe-Me-Labin/216113715120497.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 08.01.2018
  www.facebook.com/firstchannel www.facebook.com/valamala.
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 06.01.2018
  https://www.facebook.com/pages/1-Kafe-Me-Labin/216113715120497 #1kafemelabin #oplabiparty2018.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 22.12.2018
  Shkurte Gashi - Tu e kall Atmosferen live me Turbo Tallava.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 24.06.2017
  Shkurte Gashi live në Përrallë me Tupan 2017 ONLINE: http://www.first-channel.tv.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 10.12.2014
  Label: Prominent Network GmbH https://www.facebook.com/ProminentNetwork.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 02.01.2018
  Shkurte Gashi dhe Artjola Toska - potpuri në NIN.
  • СКАЧАТЬ
   Сейчас смотрят