inpink logo


  Akv dëshmorët e kombit program për 17 shkurtin

  HD
  17:53
  автор | дата 21.02.2015
  • 1523
  • 5
  • 0
  Проголосовало пользователей: 5
  AKV "Dëshmorët e Kombit" Program për 17 Shkurtin.
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  Nga orët e hershme të mëngjesit delegacionet e përbashkëta të komunës së Vushtrrisë bashkë me krerët e shoqatave të dala nga lufta si dhe dy deputetët e ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 17.02.2015
  17 Shkurti ne Bansko.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 21.09.2014
  Me buzëqeshje në fytyrë Papa Francesku hipur në makinën papale, Papa Francesku përshkoi bulevardin “Dëshmorët e Kombit”. Mijëra besmitarë duartrokasin ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 24.07.2015
  49.International Folklore Festival (MSF/IFF) Zagreb,Croatia july 2015.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 21.01.2017
  Presidenti historik Ibrahim Rugova është ati themeltar i Republikë së Kosovës dhe Lidhjes Demokratike të Kosovës dhe do të mbetet frymëzim për brezat e ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 23.02.2016
  Publishing : FrameProductione Video by Besir Arsllani & Afrim Ramadani All Rights Reserved (P) & (C) FrameProductione.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 30.08.2013
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 13.04.2008
  Abdi Baleta Ne LOGOS 17 Shkurt 2008.
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  AKV "Deshmoret e Kombit" me dy koncerte ne Turqi 12.12.2014.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 24.10.2013
  Deshmoret e Lezit.
  • СКАЧАТЬ
  Për nder të përvjetorit të shtatë të shpalljes së pavarësisë së Kosovës, komuna e Vushtrrisë organizoi manifestime të ndryshme sportive dhe kulturore.Ndërkaq ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 16.03.2014
  Ne 6 vjetorin e Pavaresise se Kosoves , 15 Shkurt 2014.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 17.02.2015
  AVK deshmoret e kombit.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 05.02.2015
  Vallja e Pavarësisë.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 23.02.2016
  Publishing : FrameProductione Video by Besir Arsllani & Afrim Ramadani All Rights Reserved (P) & (C) FrameProductione.
  • СКАЧАТЬ
   Сейчас смотрят